Cum a inceput totul.............

O poveste are un inceput, un cuprins si un final......Am inceput cum e normal cu inceputul - sa vedem ce stim sa facem. Am trecut de primul test, mi-a placut ce am facut a placut si altora, si m-am decis sa trec mai departe - la cuprins. Sper sa nu existe un final, sa nu ma opresc, pentru ca pe zi ce trece imi place tot mai mult si sper ca si voua.

miercuri, 3 august 2011

Tablouri dragalase

2 comentarii:

  1. Buna Dana.
    Ma bucur ca impartim aceeasi pasiune.Am vazut creatiile tale si sunt dragute.Sa stii ca eu nu le dau cu niciun lac pentru ca strica textura hartiei si atunci nu vad de ce le mai fac din hartie.Le poti face din polimer.Eu asa cred ca e corect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dana,te asigur ca nu sunt date cu lac.Cel care iti da impresia asta este dat cu o carioca cu sclipici si din cauza asta ai impresia ca este lac.In privinta experientei de care vorbesti eu stiu ce spun.La cerceii in quilling trebuie sa stii unde sa il lipesti ca sa nu ai surprize,tu stii despre ce vorbesc.Sunt mici detalii cu o mare importanta.Pot sa te asigur ca sunt tare pretentioasa cand vine vorba de calitate,mai ales ca cei care le cumpara uneori nu au nici cea mai mica idee despre felul in care se lucreaza.

    RăspundețiȘtergere